FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný písací stolík Forma Moderna s chrómovými nožičkami 120cm

EM30862

Preskúmajte taliansky štýl nábytku s moderným pracovným stolom z kolekcie nábytku Forma Moderna. Tento obdĺžnikový pracovný stôl vyniká svojím moderným dizajnom, ktorý je zosobnený drevenou vrchnou doskou, ošetrenou lesklým bielym lakom. Ak Vám biela farba nevyhovuje, žiaden problém! V ponuke máme viacero farebných prevedení pre Vašu spokojnosť.

Základ stola tvorí originálna, a dizajnovo nevšedná konštrukcia z chrómovej nehrdzavejúcej ocele, ktorá nielen podčiarkne moderný vzhľad stolíka, ale taktiež vytvorí nádych avantgardného štýlu.

Luxusný pracovný stôl Forma Moderna ponúka úložný priestor vo forme dvoch centrálnych zásuviek s inteligentným soft-close systémom, ktorý zaisťuje plynulé a tiché uzatváranie zásuviek.

Minimalistický, no pôvabný štýl stola, zdôraznený bielym lakom, vytvára v priestore pocit priestrannosti a ľahkosti, čo z tohto kúsku robí ten správny moderný nábytok do Vašej pracovne alebo firemných priestorov.  

Dizajnový pracovný stôl Forma Moderna nie je len kúskom nábytku, ale skutočným vyjadrením modernosti a štýlu. Vytvorte si unikátne a funkčné pracovné prostredie s moderným písacím stolom Forma Moderna a užite si nadčasovú krásu, taliansky štýl a eleganciu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 519,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly s úložným priestorom

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Dizajnové a luxusné toaletné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Lesklý moderný nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►MDF ►Kov - Chróm ►Biela ►Strieborná ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Písacie stoly s úložným priestorom



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti