FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný pracovný stôl Forma Moderna so sklenenými nožičkami 140cm

EM30869

Ak chcete vytvoriť moderné pracovné prostredie vo Vašej domácnosti, či vo Vašich firemných priestoroch, tak luxusný pracovný stôl Forma Moderna je tým správnym kúskom, ktorý si zaručene zamilujete.

Moderný pracovný stôl Forma Moderna Vás zaujme už na prvý pohľad. Jeho inteligentný a elegantný dizajn s dôrazom na moderné trendy zaručene na seba upúta pozornosť. Pracovný stôl Forma Moderna disponuje vyhotovením z lesklého, lakovaného dreva, ktoré si môžete farebne upraviť tak, aby farebne vynikol vo Vašich priestoroch. Ak hľadáte konkrétne farebné prevedenie, stačí nás kontaktovať a spoločne vyberieme ten najlepší kúsok pre Vás!

Sofistikovaný taliansky dizajn zaručí nielen spomenuté drevené prevedenie, ale najmä sklenené nožičky z 12mm hrubého trvrdeného skla, ktoré držia drevené dosky, a zároveň dodávajú eleganciu, pocit priestrannosti a svetla.

Jedinečný dizajn doplní praktické prevedenie s tromi bočnými doskami, pričom stredná doska disponuje zásuvkou so soft-close mechanizmom, čo podčiarkne nadčasové moderné vyhotovenie tohto jedinečného stolíka.

S moderným pracovným stolom Forma Moderna vytvoríte ideálne prostredie pre efektívne pracovné dni. Investujte do kvality a jedinečného vzhľadu, ktorý prináša luxusný pracovný stôl Forma Moderna.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 209,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Sklenené písacie stoly

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Lesklý moderný nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►MDF ►Sklo ►Biela ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Sklenené písacie stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti