FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný rustikálny pracovný stôl Leers z masívu v hnedej farbe so štyrmi bočnými zásuvkami 150 cm

EM31728

Luxusný rustikálny pracovný stôl z masívu v hnedej farbe je majstrovským dielom, ktoré kombinuje praktickú funkčnosť s nezameniteľným štýlom. S jeho štyrmi bočnými zásuvkami poskytuje tento stôl bohatý úložný priestor pre všetky potrebné pracovné dokumenty a kancelárske potreby, čím udržiava pracovný priestor organizovaný a voľný od neporiadku.

Jednou z výnimočných črt tohto stola je zelená plocha na vrchu písacej dosky, ktorá poskytuje nielen estetický kontrast k teplej hnedej farbe dreva, ale tiež pridáva k pohodliu pri písaní. Táto zelená plocha dodáva stolu jedinečný a sofistikovaný vzhľad.

Hrany písacej dosky sú starostlivo vyrezávané a zaoblené, čo pridáva k celkovej estetike stola a zdôrazňuje jeho rustikálny charakter. Tento detail vytvára pocit starožitnej elegancie a poukazuje na vysokú úroveň zručnosti a pozornosti, ktorá bola vynaložená na výrobu stola.

Nožičky stola sú úzke a elegantne sa zaobľujú pri vrchu dosky, čo dodáva celkovej konštrukcii ľahkosť a gráciu. Tento dizajn nie len zvyšuje vizuálnu atraktivitu stola, ale zároveň zabezpečuje jeho stabilitu a pevnosť.

Luxusný rustikálny pracovný stôl z masívu v hnedej farbe so štyrmi bočnými zásuvkami a zelenou plochou na vrchu je ideálnym kúskom pre tých, ktorí ocenia kombináciu funkčnosti, odolnosti a neotrasiteľného estetického šarmu. Jeho klasický rustikálny dizajn a moderné prvky robia z neho perfektný doplnok pre každú pracovňu alebo domáce kancelárie, kde pridáva pocit luxusu a pohodlia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 295,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Rustikálne písacie stoly

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Zelená ►Drevo / Masív ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva ►Rustikálne písacie stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti