FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný rustikálny pracovný stôl Selest z masívneho dreva v hnedej farbe so siedmimi zásuvkami 120 cm

EM31754

Luxusný rustikálny pracovný stôl z masívneho dreva v hnedej farbe je vrcholom remeselnej zručnosti a elegantného dizajnu. S jeho siedmimi zásuvkami, z ktorých stredná predstavuje najväčší úložný priestor, ponúka tento stôl dostatok miesta na organizáciu všetkých pracovných potrieb a dokumentov.

Písacia doska aj zásuvky sú zdobené unikátnymi vzormi, vytvorenými z kombinácie tmavého a svetlého dreva, aranžovaných do esteticky príťažlivých kociek. Tieto dekoratívne prvky pridávajú stolu rustikálny, ale zároveň luxusný vzhľad a zdôrazňujú jeho jedinečnosť a vysokú estetickú hodnotu.

Kovové rúčky na zásuvkách nie len zlepšujú funkčnosť stola, umožňujúc jednoduché otváranie a zatváranie, ale taktiež prispievajú k celkovému rustikálnemu vzhľadu. Ich pevná konštrukcia a odolnosť zaisťujú dlhú životnosť a pridávajú k vzhľadu stola dotyk sofistikovanosti.

Nožičky stola sú na vrchu ručne vyrezávané, čo je dôkazom pozornosti k detailu a remeselnej zručnosti, ktorá bola vynaložená na výrobu tohto kúsku. Tieto vyrezávané detaily nie len podporujú estetický vzhľad stola, ale zároveň zabezpečujú pevnú a stabilnú oporu.

Tento luxusný rustikálny pracovný stôl z masívneho dreva v hnedej farbe so siedmimi zásuvkami je dokonalým doplnkom pre každého, kto hľadá spojenie funkčnosti, trvanlivosti a neotrasiteľného štýlu. Jeho rustikálny vzhľad, kombinovaný s modernými funkčnými prvkami a vysokou úrovňou estetiky, robí z neho výnimočný kúsok nábytku, ktorý oživí akýkoľvek pracovný priestor.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 295,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Rustikálne písacie stoly

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva ►Rustikálne písacie stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti