FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný rustikálny písací stôl Kale z masívneho dreva v hnedej farbe so siedmimi zásuvkami 99 cm

EM31740

Luxusný rustikálny písací stôl vyrobený z masívneho dreva predstavuje dokonalé spojenie praktickosti a elegancie s dôrazom na detail. Hlboká hnedá farba dreva dodáva stolu teplý a pohostinný vzhľad, ktorý je ideálny pre každé pracovné prostredie, či už doma alebo v kancelárii.

S jeho celkom siedmimi zásuvkami, tento stôl poskytuje bohatý úložný priestor. Päť z týchto zásuviek sa nachádza pod úrovňou písacej dosky, s tým, že stredná zásuvka je najväčšia a ponúka priestor pre širšie predmety. Toto usporiadanie zásuviek umožňuje ľahký prístup k potrebným materiálom bez toho, aby došlo k zbytočnému zaberaniu miesta na pracovnej ploche.

Nad písacou doskou je z každej strany umiestnená zásuvka, nad ktorou sa nachádza praktická polička. Toto vertikálne usporiadanie zvyšuje dostupný úložný priestor, umožňujúc ukladanie menších predmetov a dokumentov na dohľad.

Zásuvky sú vybavené kovovými rukoväťami, ktoré nielenže uľahčujú otváranie a zatváranie, ale sú aj výrazným dekoratívnym prvkom, ktorý pridáva stolu rustikálny charakter a šarm.

Rohy stola sú zdobené jemnými dekoráciami, ktoré odrážajú pozornosť venovanú detailom a zručnosti remeselníka. Tieto dekoratívne prvky dodávajú stolu výnimočný vzhľad a zvýrazňujú jeho luxusný charakter.

Nožičky stola sú dlhé a úzke, pričom sa pri písacej doske jemne zaoblujú, čo stolu dodáva ľahkosť a eleganciu. Táto konštrukcia nožičiek zabezpečuje, že stôl je stabilný a zároveň vizuálne príťažlivý.

Tento luxusný rustikálny písací stôl z masívneho dreva v hnedej farbe so siedmimi zásuvkami je dokonalou voľbou pre každého, kto hľadá kombináciu funkčnosti, odolnosti a neotrasiteľného štýlu, ktorý prinesie do každej miestnosti pocit tepla a domáckosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 895,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Rustikálne písacie stoly

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva ►Rustikálne písacie stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti