FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný rustikálny písací stôl Lanes so šiestimi zásuvkami z masívneho dreva v hnedej farbe 140 cm

EM31763

Luxusný rustikálny písací stôl Lanes predstavuje spojenie elegancie a autentického rustikálneho šarmu, ktorý dodáva vášmu domovu osobitý nádych. Vyrobený z kvalitného masívneho dreva a ponúkajúci bohatú hnedú farbu, tento stôl prináša do vášho pracovného alebo študijného priestoru nielen štýlový vzhľad, ale aj útulnú atmosféru.

Svojimi šiestimi zásuvkami poskytuje stôl Lanes dostatok úložného priestoru na vaše písacie potreby, dokumenty a drobnosti, čím udržuje váš pracovný priestor usporiadaný a prehľadný. Každá zásuvka je vyhotovená s dôrazom na detail a zabezpečuje pohodlné uskladnenie a rýchly prístup k vašim veciam.

S dĺžkou 140 cm stôl Lanes ponúka dostatok priestoru na písanie, prácu alebo štúdium, zatiaľ čo jeho rustikálny dizajn pridáva do miestnosti pocit tepla a príjemného venkovského štýlu. Masívna drevená konštrukcia zaručuje stabilitu a odolnosť, čím sa stôl stáva nielen esteticky príťažlivým kusom nábytku, ale aj funkčnou investíciou do vášho domova na mnoho rokov.

Luxusný rustikálny písací stôl Lanes je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu elegancie, tradičného štýlu a praktickosti vo svojom pracovnom priestore. Doprajte si kvalitný a vkusný kus nábytku, ktorý oživí váš domov a zároveň poskytne priestor pre vašu kreativitu a efektivitu pri práci.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 199,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Rustikálne písacie stoly

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný barokový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva ►Rustikálne písacie stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti