FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný taliansky barokový pracovný stôl Hebert z masívu 181 cm

EM31781

Luxusný rustikálny pracovný stôl z masívneho dreva je vynikajúcim príkladom remeselnej kvality a dizajnu. S jeho tromi zásuvkami poskytuje dostatok úložného priestoru pre všetky vaše pracovné potreby, od kancelárskych potrieb po dôležité dokumenty. Každá zásuvka je navrhnutá tak, aby ponúkala hladké otváranie a zatváranie, čím zaisťuje pohodlný a efektívny prístup k vašim veciam. Nožičky stola sú bohato zdobené ručným vyrezávaním, tvarované v štýle cabriolových nožičiek (cabriole legs) ,ktoré boli obľúbené najmä v minulých storočiach a celkovo stolu dodávajú historizujúci starožitný barokový nádych.

Stôl stojí na úzkych, dlhých nožičkách, ktoré nie lenže pridávajú eleganciu jeho vzhľadu, ale tiež zabezpečujú stabilnú a pevnú oporu. Tieto nožičky sú zdobené dekoráciami, ktoré odrážajú pozornosť k detailom a pridávajú celkovej estetike stola rustikálny, ale zároveň sofistikovaný charakter. Dekorácie na nohách stola vytvárajú jedinečný vizuálny zážitok a zdôrazňujú unikátny rustikálny štýl, ktorý tento kus nábytku prezentuje.

Vyhotovenie z masívneho dreva nielenže zaručuje dlhú životnosť, ale tiež zdôrazňuje prírodnú krásu dreveného materiálu. Masívne drevo prináša do pracovného priestoru teplú a príjemnú atmosféru, čo robí prácu príjemnejšou a pohodlnejšou.

Luxusný rustikálny pracovný stôl je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú praktický, ale zároveň esteticky príťažlivý pracovný stôl, ktorý sa hodí do širokého spektra interiérových štýlov. Jeho kombinácia funkčnosti, remeselnej kvality a krásneho dizajnu robí z tohto stola nielen pracovnú plochu, ale aj výrazný dekoratívny prvok v každej miestnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 695,00 € s DPH

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Rustikálne písacie stoly

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►Rustikálne ►Rustikálne pracovné stoly ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Drevo / Masív ►Luxusný klasický taliansky nábytok ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva ►Rustikálne písacie stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti