FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný industriálny písací stôl Olmo s dvomi zásuvkami v prírodnej svetlej hnedej farbe s kovovými nožičkami 140 cm

EM32273

Luxusný písací stôl Olmo spája v svojom dizajne prírodnú krásu dreva so štýlovými industriálnymi kovovými prvkami. Je skvelou voľbou do moderne zariadených pracovní a kancelárií, ktoré chcete oživiť naturálnym prvkom.

Silueta nábytku je moderná a lineárna. Na hladkých povrchoch vyniká krásna prirodzená kresba letokruhov brestového dreva. Tento materiál je obľúbený vďaka svoje tvrdosti a odolnosti. Jeho svetlá hnedá farba prináša do dizajnu teplý nádych. Pod pracovnou doskou sa nachádza praktický úložný priestor v podobe dvoch zásuviek.

Vrchná časť je uložená na čiernej kovovej konštrukcii. Štvorica dlhých štíhlych valcovitých nožičiek pôsobí elegantným dojmom. Sú prepojené spojnicou v tvare H, ktorá zaručuje výbornú stabilitu nábytku. Z rovnakého materiálu sú zhotovené aj minimalistické ploché úchytky na otváranie zásuviek.

Stôl je skvelou voľbou do priestorov zariadených v industriálnom štýle. Môžete ho doplniť ďalším nábytkom s podobnými kovovými prvkami, ako napríklad regálom, či stoličkou s tmavými nožičkami. V pracovni môžete tiež pridať knižnicu a ďalší nábytok z masívneho dreva v podobných teplých odtieňoch. Prírodný charakter nábytku ešte pozdvihnete pridaním živých zelených rastlín.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 489,95 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Brest ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva