FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný okrúhly príručný stolík Vita Naturale mramorový vzhľad 60cm

EM30541

S okrúhlym príručným stolíkom z kolekcie moderného nábytku Vita Naturale dodáte svojej obývačke, spálni alebo čitárni nádych jedinečného luxusu a elegancie. Tento dizajnový príručný stolík sa môže pochváliť spojením talianskeho dizajnu s prírodným nádychom, vďaka čomu je dokonalým doplnkom každej modernej domácnosti.

Okrúhly príručný stolík Vita Naturale je vyrobený z dreva hnedej farby, obohateného o kvalitnú orechovú dyhu s dôrazom na štruktúru dreva, vďaka čomu si stolík získava svoj naturálny nádych. Ten je spojený s moderným prevedením vrchnej laminovanej dosky s hrúbkou 4mm, ktorá sa nesie v mramorovom vzhľade v bielej farbe. Elegantné drevené prevedenie stolíka Vita Naturale žiari teplom a útulnosťou, zatiaľ čo jeho vrchná doska dodá moderný nádych každému interiéru.

Dôraz sa nekladie len na vizuálnu stránku stolíka Vita Naturale, ale taktiež aj na jeho všestrannosť. Stolík totiž ponúka spodnú odkladaciu dosku v okrúhlom tvare, ktorá ponúka dostatok priestoru pre uloženie rôznych drobností a dekorácií.

Príručný stolík Vita Naturale ponúka kvalitné vyhotovenie a taliansky dizajn, ktorý sa sústredí na najnovšie moderné trendy, vďaka čomu je tento stolík rozumnou investíciou do každej domácnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

519,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Príručné stolíky z dreva

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Orech ►Laminát ►Biela ►Hnedá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Príručné stolíky z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti