FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný okrúhly príručný stolík Forma Moderna drevený hnedý 50cm

EM30880

Dizajnový príručný stolík z kolekcie moderného nábytku Forma Moderna dodá Vašej obývačky dotyk prírodného štýlu a taliansky dizajn. Elegantný, minimalistický vzhľad príročného stolíka Forma Moderna je dosiahnutý vďaka okrúhlej drevenej doske z dreva s kvalitným orechovým dyhovaním v hnedej farbe. Orechová dyha vrchnej dosky dodá spomenutý prírodný nádych, a taktiež zaručí ľahkú kombinovateľnosť s lesklým dreveným nábytkom v modernom štýle.

Nadčasový vzhľad príručného stolíka Forma Moderna taktiež obohacuje oceľový rám dosky a tri nožičky s čiernym epoxidovým lakovaním. Kombinácia naturálnej hnedej dosky z dreva a čiernych kovových nožičiek vytvorí jedinečný nádych industriálneho štýlu, ktorý podčiarkne luxusný nadčasový dizajn Vašej modernej obývačky.

Dôraz na moderné dizajnové trendy, univerzálny vzhľad a ľahká kombinovateľnosť príručného stolíka Forma Moderna spravia z tohto kúska moderný nábytok, ktorý musíte mať vo Vašej domácnosti. Taliansky štýl a funkčnosť v jednom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

429,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti