FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný okrúhly príručný stolík Vita Naturale z dreva hnedý 60cm

EM30552

Kolekcia nadčasového nábytku Vita Naturale Vám predstavuje dizajnový príručný stolík, ktorý je krásnym príkladom toho, čo Vám moderný nábytok a taliansky štýl dokáže priniesť do Vášho interiéru. Moderný príručný stolík Vita Naturale sa pýši trvácnou konštrukciou z dreva v hnedej farbe, ktoré je obohatené o kvalitné dyhovanie z orechového dreva. Povrchová úprava stolíka prinesie príjemný teplý vzhľadnádych prírody vďaka svojej farbe a kladenému dôrazu na línie a kresbu dreva.

Moderný pôvab a sofistikovanosť luxusného príručného stolíka Vita Naturale vyplýva z jeho elegantného okrúhleho tvaru a univerzálneho dizajnu, ktorý s ľahkosťou doplní každý moderný interiér s naturálnym nádychom, dreveným nábytkom a hnedými sedačkami, či kreslami. Vďaka tomu je okrúhly priručný stolík Vita Naturale ideálnym doplnkom, ktorého dizajn je inšpirovaný najnovšími trendami vo svete nábytku.

 Mohutná nožička v kužeľovom tvare a vyhotovenie z orechového dreva nielenže dodáva nádych luxusu, ale aj dokonale stelesňuje avantgardný charakter a jedinečnú osobnosť, ktorú prinesie moderný nábytok z kolekcie Vita Naturale.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

609,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Príručné stolíky z dreva

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Príručné stolíky z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti