FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný príručný stolík Vita Naturale s chromovou podstavou 65cm

EM30599

Predstavujeme vám náš moderný priručný  stolík z kolekcie nábytku Vita Naturale, ktorý je ideálnym kúskom na dodanie moderného vzhľadu vašej obývačke alebo spálni. Tento príručný stolík, vyrobený s pevnou vrchnou doskou z lakovaného dreva DM v lesklej bielej farbe, vyniká originálnou konštrukciou z pochrómovaných nôh z nehrdzavejúcej ocele.


Príručný stolík Vita Naturale s nádychom talianskej elegancie nie je len kusom nábytku, ale je to najmä dizajnovým kúskom s dôrazom na minimalizmus a priame geometrické tvary. Vďaka svojmu všestrannému a funkčnému dizajnu sa príručný stolík Vita Naturale hodí do akéhokoľvek priestoru vo vašej domácnosti, čím sa stáva multifunkčným kúskom, ktorý vytvorí pocit priestrannosti a modernosti.

 

Zaobstarajte si tento originálny príručný stolík z bieleho dreva a ocele ešte dnes a pozdvihnite svoj priestor na úplne novú úroveň luxusu a štýlu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

539,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►MDF ►Kov - Chróm ►Strieborná ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Lesklé a kovové príručné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti