FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Drevený príručný stolík Vita Naturale moderný hnedý 60cm

EM30632

Vylepšite si Vašu obývačku s moderným príručným stolíkom z kolekcie Vita Naturale. Taliansky dizajn a prevedenie tohto stolíka v sebe spája nadčasovú eleganciufunkčnosť.

Luxusný príručný stolík Vita Naturale je vyrobený z prírodnej orechovej dyhy v naturálnom hnedom odtieni, ktorá sa pýši detailnou kresbou dreva. Vďaka výklenku, ktorý funguje ako držiak na časopisy ponúka príručný stolík Vita Naturale dostatok priestoru na odkladanie kníh, magazínov, tabletov alebo diaľkových ovládačov, čo z neho robí univerzálny a funkčný kúsok, ktorý perfektne vynikne v moderných obývačkách.

Univerzálny, minimalistický drevený dizajn evokuje útulnosť a pocit tepla, zatiaľ čo jeho inteligentné funkčné prevedenie umožňuje stolík postaviť vodorovne, alebo zvislo podľa Vašej potreby.

Luxusný príručný stolík Vita Naturale v modernom šýle je ideálny kus nábytku pre každého, kto oceňuje krásu prírodných materiálov a moderného sofistikovaného dizajnu. Tak prečo čakať? Doplňte si Váš domov nábytkom Vita Naturale a zažite dokonalú kombináciu štýlu a funkčnosti!

Dostupnosť do 2-6 týždňov

379,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Príručné stolíky z dreva

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Bez nožičiek ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Príručné stolíky z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti