FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový príručný stolík Forma Moderna s koženou podstavou 61cm

EM30975

Zažite kombináciu moderného dizajnu a funkčnosti so štýlovým príručným stolíkom kolekcie Forma Moderna. Tento stolík vyniká svojou jedinečnou podstavou a detailmi v čokoládovo hnedej farbe, ktoré podčiarku luxusný taliansky dizajn Vášho interiéru.

Stolík Forma Moderna sa pýši okrúhlou vrchnou doskou z dreva, ktorá sa nesie v matnom, krémovo bielom lakovaní. Tento nádych elegancie je umocnený pevnou, eko-koženou rukoväťou a podstavou v čokoládovo hnedej farbe, čo dodáva celému kúsku výnimočný moderný štýl a nadčasový dizajn.

Zaujímavým a veľmi praktickým prvkom je prevedenie eko-koženej podstavy, ktorá ponúka úložný priestor pre odloženie Vašich obľúbených kníh, časopisov, elektroniky a podobne.

Vyberte si príručný stolík Forma Moderna a doprajte Vášmu domovu moderný nábytok, ktorý je nielen krásny, ale aj praktický.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

699,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobné produkty Príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►S úložným priestorom ►MDF ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Sivá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti