FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art-deco príručný stolík Elements okrúhly staro-zlatý 57cm

EM31024

Dizajnový príručný stolík z kolekcie nábytku Elements prinesie jedinečný charakter a nádych vintage luxusu do Vášho štýlového interiéru.

Unikátne dizajnové prevedenie príručného stolíka Elements je dosiahnuté vďaka kovovému vyhotoveniu, ktoré sa nesie v zlatej farbe, obohatenej o vintage efekt zostarnutia. Zaujímavý tvar kovovej konštrukcie a jej výrazné farebné prevedenie doplní kvalitná vrchná doska z lešteného zeleného mramoru, ktorý umocní luxusný nádych stolíka.

Vďaka výraznej farebnej kombinácií vintage zlatého kovu a zelenej mramorovej dosky získate vo Vašom interiéri jedinečný prvok, ktorý na seba upúta pozornosť a skutočne zaujme, najmä v kombinácií s bledými sedačkami a art-deco nábytkom so zlatými prvkami.

Neváhajte a prineste do Vášho interiéru art-deco príručný stolík Elements a presvedčte sa, že art deco nábytok je investícia, ktorú zaručene nebudete ľutovať.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

199,29 € s DPH

Znížená cena!

219,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Elements

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Kov ►Zelená ►Zlatá ►Mramor ►Kolekcia dreveného nábytku Elements s kovovými industriálnymi prvkami ►Lesklé a kovové príručné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti