FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Príručný mramorový stolík Diaz obdĺžnikového tvaru v čiernej farbe 121 cm

EM31714

Oživte váš interiér moderným štýlom a nadčasovým dizajnom s naším konzolovým mramorovým stolíkom Diaz v čiernej farbe. Tento konzolový stolík kombinuje luxusný vzhľad čierneho mramoru so štýlovými čiernymi kovovými nožičkami, čím vytvára pôsobivý a elegantný kúsok nábytku pre váš domov.

Čierny mramorový povrch stolíka poskytuje exkluzívny a sofistikovaný dojem. Jeho hladká a lesklá textúra pridáva priestoru luxusný nádych, zatiaľ čo štyri čierne kovové nožičky poskytujú pevnú oporu a dodávajú stolíku moderný vzhľad.

Pod hlavným stolíkom nájdete ďalšiu dosku, ktorá slúži ako praktický úložný priestor. Táto dodatočná úroveň je elegantne podopretá kovovými nožičkami, ktoré sú asymetricky uložené, čím vytvára nielen estetický kontrast, ale aj možnosť uskladnenia čiernobielych kontrastných doplnkov alebo dekoratívnych prvkov.

S príručným mramorovým stolíkom Diaz prinesiete do svojho interiéru štýlový a funkčný prvok, ktorý sa pýši eleganciou a vkusným designom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

359,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov ►Čierna ►Lesklé a kovové príručné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti