FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný príručný stolík Barris v art deco štýle s hnedou drevenou nohou a sivou terrazzo doskou 54 cm

EM31825

Luxusný príručný stolík Barris je výnimočným kúsom nábytku, ktorý vás okamžite zaujme svojou precíznou výrobou a sofistikovaným dizajnom. Jeho štvorcový oblý tvar vytvára jedinečný vizuálny dojem, ktorý sa hladko integruje do rôznych štýlov interiéru ako je minimalizmus, industriálny štýl alebo do výraznejších interiérov ako sú art deco či glamour. 

Valcová noha stolíka, vyrobená z hnedého dreva, dodáva prírodný a teplý dotyk celému dizajnu. Tento prírodný prvok nádherne kontrastuje s kovovou podstavou, čo vytvára harmonickú a vyváženú kompozíciu. Táto kombinácia materiálov nie len pridáva k estetike stolíka, ale tiež zabezpečuje jeho stabilitu a pevnosť.

Vrchná doska stolíka, vyrobená zo sivej terrazzo, je krásnym ohniskom celého kusu nábytku. Terrazzo je elegantný a moderný materiál, ktorý pridáva na luxuse a štýle. Jeho sivá farba a charakteristický vzhľad vytvoria zo stolíka Barris výrazný a sofistikovaný prvok vášho interiéru.

Príručný stolík Barris nie je len funkcionalitou v miestnosti, ale aj umeleckým dielom, ktoré pridáva do vášho domova eleganciu, štýl a jedinečnosť. Nechajte sa očariť týmto luxusným kúskom nábytku, ktorý sa stane nenahraditeľným doplnkom vášho priestoru.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 119,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Oválny ►Štvorcový ►S jednou nohou ►Kov ►Hnedá ►Zlatá ►Sivá ►Drevo / Masív ►Terrazzo ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti