FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový príručný stolík Lea v art deco štýle v čokoládovej hnedej farbe so zlatou kovovou podstavou s glamour nádychom 53 cm

EM31857

Dizajnový príručný stolík Lea v art deco štýle je pravým opakom jednoduchosti a zároveň synonymom luxusu vo vašom interiéri. Využíva kombináciu masívneho dreva a zlatej kovovej podstavy, čo mu dodáva nezameniteľný šmrnc a eleganciu.

Stolík je vybavený štvorcovou doskou, ktorá je lemovaná a vyvýšená rovnakým dreveným hnedým materiálom ako celá doska, pričom vnútorné strany vyvýšenia sú zlatej farby, čím sa dosiahne harmónia a jednotnosť v celkovom dizajne. Táto doska ,so vzorom rovných línií, ponúka dostatok miesta na umiestnenie vašej obľúbenej čajovej šálky, knihy alebo dekoratívnych predmetov. 

Zlatá kovová podstava v tvare valca nielenže zabezpečuje stabilitu stolíka, ale aj pridáva punc luxusu a exkluzivity. Tento kontrast medzi drevenou doskou a zlatou podstavou vytvára pôsobivý efekt, ktorý bude určite pútať pozornosť a zaujímať všetkých, ktorí vstúpia do vášho priestoru.

Stolík Lea je nielen praktickým doplnkom vášho interiéru, ale aj umeleckým dielom, ktoré dotvára celkový štýl miestnosti. Jeho jedinečný dizajn a kvalitné materiály ho robia viac než len nábytkovým kusom, je to symbol vášho vkusu a osobného štýlu, ktorý priláka obdiv a obdivuje všetkých vašich hostí.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

999,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Oválny ►Štvorcový ►S jednou nohou ►Kov ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív - Borovica ►Nábytok v Glamour štýle ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti