FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco okrúhly medený príručný stolík Zendy s drevenou doskou v glamour nádychu 60 cm

EM32129

Art deco okrúhly medený príručný stolík Zendy s drevenou doskou sa skvelo hodí do vašej obývačky, predsiene, kuhyne či kancelárie kde si nájde svoje miesto ako príručný stolík, stojan na kvety alebo ako dekoračný prvok, ktorý upúta nie len vás ale aj vyších hostí. 

Stolík má okrúhlu drevenú dosku s hlakým povrchom s opotrebovaným dizajnom čo dodáva stolíku vintage nádych. Doska je na okrajoch tmavšej hnedej farby a na vrchu je zámerne vyblednutá. Konštrukcia sa skladá z nohy stolíka a podstavy. Noha je oválneho tvaru pričom jej zaujímavosťou je perforovanie čo je jedinečný detail tohto stola. Je medenej farby, na ktorej sa nachádza čierna patina a jej leský povrch podčiarkuje typickosť pre glamour štýl. Podstava je rovnakej medenej farby v okrúhlom tvare, ktorá poskytuje stolíku pevnú oporu. 

Stolík odporúčame kombinovať s art deco nábytkom v interiéroch v svetlej či tmavšej farby. V obidvoch prípadoch sa zvýrazní potenciál a dizajn stolíka, ktorý je zaručene jedinečný. 

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

108,29 € s DPH

Znížená cena!

119,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Hnedá ►Medená ►Nábytok v Glamour štýle ►Lesklé a kovové príručné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti