FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový okrúhly príručný stolík Bone Inlay z byvolej kosti v bielej a čiernej farbe so vzorovaním 46 cm

EM32137

Dizajnový príručný stolík Bone Inlay je jedinečný kúsok, ktorý výrazne obohatí interiér svojim exotickým vzhľadom a kvalitným spracovaním. Výzdoba  vyrobená z byvolej kosti, tento stolík je nielen trvanlivý, ale aj nesmierne esteticky príťažlivý vďaka svojmu unikátnemu dizajnu.

Biela farba gemetrického vzorovania na stolíku, ktorá pripomína kvety, vyniká ešte viac na kontrastnom čiernom pozadí. Tento vzor dodáva stolíku dynamický a moderný vzhľad, ktorý je ideálny pre interiéry zariadené v modernom a art deco štýle. Jedná sa o techniku bone inlay čo znamená, že ide o ručné vkladanie byvolej kosti do nábytku. 

Valcový tvar stolíka pridáva na jeho univerzálnosti a umožňuje jeho ľahké umiestnenie v rôznych častiach domova, či už ako centrálny prvok v obývačke, doplnkový stolík v spálni alebo ako dekoratívny element v predsieni.

Stolík Bone Inlay je najlepšie kombinovať s nábytkom v čiernej alebo bielej farbe, čím ešte viac vynikne jeho výrazný dizajn. Zlaté alebo strieborné dekoratívne doplnky dokonale doplnia luxusný vzhľad stolíka a pridajú celkovému interiéru nádych sofistikovanosti a elegancie.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

217,49 € s DPH

Znížená cena!

239,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Oválny ►S jednou nohou ►Čierna ►Biela



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti