FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový príručný stolík Bone Inlay z byvolej kosti v bielo hnedej farbe so vzorovaním 57 cm

EM32138

Dizajnový príručný stolík s jedinečným exotickým vizuálom je unikátom, ktorý oživí obývačku, či už je zariadená v modernom alebo art deco štýle. Jeho atypický geometrický tvar pravidelného mnohouholníka nie len pridáva na estetickej hodnote, ale tiež umožňuje stolíku meniť pozície na spodu a zhora, čo pridáva na jeho funkčnosti a adaptabilite v rôznych priestorových usporiadaniach.

Zaujímavosťou tohto stolíka je, že je vyrobený z byvolej kosti, čo mu dodáva exkluzivitu a výnimočnosť. Stolik je vyzdobený technikou bone inlay čo predstavuje intarziu resp. vkladanie kúskov byvolej kosti do kombinácie s inými materialmi, teda výzdoba na povrchu je byvolia kost. Tento materiál nie len že je odolný, ale aj jeho textúra a farebnosť prispievajú k nezameniteľnému vzhľadu každého kúsku. Byvolia kosť je známa svojou schopnosťou odolávať bežnému opotrebeniu, čím zaručuje dlhú životnosť stolíka.

Príručný stolík môže slúžiť nielen ako miesto na odloženie kníh, nápojov, alebo ako plocha pre vystavenie dekorácií, ale svojím dizajnom a materiálom pridáva k ľubovoľnému interiéru nádych luxusu a sofistikovanosti. Jeho prítomnosť v miestnosti zaručene pritiahne pozornosť a stane sa hlavným rozhovorovým bodom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

272,09 € s DPH

Znížená cena!

299,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Biela ►Hnedá ►Atypický



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti