FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný okrúhly art deco príručný stolík Preston s dizajnovou zlato bielou mramorovou nohou 33 cm

EM32163

Luxusný príručný stolík Preston vás očarí svojím moderným dizajnom s nádychom art deco štýlu. Kontrastná kombinácia čiernej, bielej a zlatej prinesie do vašej obývačky luxusný akcentový prvok.

V siluete stolíka dominujú striktné kruhové geometrické tvary. Ich vrstvenie dodáva nábytku, čistý a elegantný vzhľad. Rovné povrchy tiež nechávajú vyniknúť farebnú a štrukturálnu kompozíciu. Biely mramor v kombinácii s kovovými prvkami v zlatej farbe pôsobí honosným dojmom.

Vrchná doska je jednoduchá, kruhová, v matnej čiernej farbe. Je uložená na valcovitej nohe z kovu, v zlatej farbe. Tá sa napája na širší valec z bieleho mramoru, so subtílnou sivo béžovou farbou, ktorý vizuálne nohu obaľuje. V spodnej časti je umiestnená široká kovová podstava, tiež v zlatej farbe.

Nesmrteľnú čierno bielu farba s opulentným zlatým akcentom ľahko doplníte do širokého spektra interiérov. Do modernej obývačky zariadenej v neutrálnych odtieňoch bielej, sivej a čiernej prinesie stolík nádych luxusu a bude pôsobiť aj ako výrazný dekoračný prvok. Hodí sa tiež ku kreslu v art deco štýle so zlatými kovovými prvkami a zamatovým či buklé čalúnením. V modernej jedálni skvele doplní stôl s bielou mramorovou doskou, ktorá sa prepojí s extravagantnou nohou. Na príručný stolík tu môžete umiestniť živú rastlinu, lesklú metalickú dekoráciu, alebo lampu s výraznou podstavou..

Dostupnosť do 2-6 týždňov

809,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Čierna ►Biela ►Zlatá ►Drevo / Masív ►Mramor ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky