FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny čierny príručný stolík Industria Marble s vrchnou doskou s mramorovým dizajnom v antracitovom odtieni 63 cm

EM32295

Príručný stolík Industria Marble je stelesnením moderného dizajnu so štýlovým industriálnym nádychom. Jednoduchá lineárna silueta a univerzálna antracitová čierna farba z neho robí ideálny doplnok do širokého spektra interiérov.

V tvare nábytku dominujú striktné rovné línie, ktoré mu dodávajú moderný vzhľad. Vrchná doska je vyrobená z dreva s lakovaným povrchom a mramorovým dizajnom, kde na tmavom pozadí vyniká sivá kamenná  kresba. Výborne ju dopĺňa kovová konštrukcia v matnej čiernej farbe.

Vrchná doska je umiestnená v obdĺžnikovom ráme. Na kratšej strane vyrastajú z rohov dve dlhé štíhle nožičky, doplnené ďalšou dvojicou umiestnenou v prvej tretine dlhšej strany stolíka. Na spodnej časti sú nožičky prepojené podstavou kopírujúcou tvar rámu vrchnej dosky. Konštrukcia dodáva stolíku zaujímavý vizuálny prvok a vďaka otvorenej strane je možné stolík prisunúť k ďalšiemu nábytku.

Hodí sa do priestorov zariadených v industriálnom štýle, kde skvele doplní nábytok s tmavými kovovými prvkami. Môžete ho tiež skombinovať s ďalšími kúskami z rovnakej kolekcie Industria Marble, ktoré nájdete v našej ponuke. V kombinácii s kreslom s výrazným farebným alebo koženým čalúnením môžete vytvoriť príjemné miesto na posedenie pri knihe či televízii. Môžete tiež pridať metalické kovové dekorácie, ktoré zvýraznia luxusný mramorový vzhľad.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

45,45 € s DPH

Znížená cena!

49,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Marble

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Drevo / Masív ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky ►Kolekcia dizajnového nábytku Industria Marble



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti