FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Regál Vita Naturale z tvrdeného skla s drevenými policami 180cm

EM30586

Policový regál Vita Naturale je moderný a inovatívny kus nábytku, ktorý dodá vášmu domovu nádych elegancie a talianskeho dizajnu. Tento policový regál disponuje jedinečnou nadčasovou kombináciou lakovaného dreva DM v perleťovo sivej farbe a hnedého dreva dyhovaného prírodným orechom, ktoré doplnia 10 mm hrubé bočnice z tvrdeného skla s leštenými hranami. Kombinácia striedavo umiestnených dosiek z orechového dreva a perleťovo sivého lakovaného dreva vytvára teplo a eleganciu, čo zaručí útulnú a modernú atmosféru. Regál Vita Naturale vám taktiež ponúka možnosť výberu farebného prevedenia lakovaných dosiek, preto nás neváhajte kontaktovať a vyberte si tie správne odtiene pre váš domov.

Moderný regál Vita Naturale sa vďaka svojmu dizajnovému prevedeniu stane unikátnym a všetranným kúskom na doplnenie každej obývačky, jedálne alebo kancelárie, pričom jej modulárny charakter umožni kombináciu s viacerými kúskami, čo vytvorí pocit priestrannostifunkčnosti.

Vďaka svojmu modernému a inovatívnemu dizajnu je policový regál Vita Naturale ideálny pre tých, ktorí hľadajú exkluzívny a moderný nábytok so sofistikovaným nádychom. Vďaka svojej multifunkčnosti, kvalitným materiálom a priestrannému dizajnu je nevyhnutnou súčasťou na vytvorenie priestranného a svetlého prostredia v modernom štýle. Vyberte si luxusný regál z kolekcie Vita Naturale a užite si aj vy taliansky dizajn vo vašom interiéri.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 269,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►S poličkami ►MDF ►Biela ►Hnedá ►Priehľadná ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti