FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný orechovo hnedý regál Vita Naturale s dvierkami 181cm

EM30592

Doplnte svoj interiér luxusným vysokým regálom z kolekcie moderného nábytku Vita Naturale, ktorý dodá Vášmu priestoru nadčasový taliansky dizajn. Elegantný moderný dizajn hnedého regálu Vita Naturale, je dosiahnutý vďaka vyhotoveniu z obdĺžnikových, striedavo umiestnených blokov z dreva dyhovaného prírodným orechom. Povrchová úprava drevenej konštrukcie Vás očarí svojimi zvýraznenými líniami dreva, ktoré dodajú naturálny pocit z regálu.

Originálny a všestranný dizajn regálu Vita Naturale umožňuje, aby dokonale zapadol do akéhokoľvek typu obývačky, jedálne alebo kancelárie. Vďaka svojmu vyhotoveniu z kvalitných materiálov je regál Vita Naturale zárukou odolnosti a funkčnosti, ktorá vydrží dlhé roky.

Vďaka piatim otvoreným policiam a trom praktickým dvierkam s vnútorným úložným priestorom ponúka regál Vita Naturale dokonalú kombináciu moderného štýlu a praktickosti. Minimalistický vzhľad a originálny striedavý dizajn poskytujú priestranný nádych, ktorý dodá vášmu domovu moderný a zároveň jedinečný charakter.

Investujte do kvalitného nábytku Vita Naturale a užívajte si výhody štýlového, funkčného a módneho regálu, ktorý Vám ponúkne bohatú praktickú stránku a zároveň zostane verný najnovším súčasným trendom, ktoré vytvára moderný nábytok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 019,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti