FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný biely regál Forma Moderna s chrómovým detailom 170cm

EM30861

Ak hľadáte moderný nábytok, ktorý ponúka nielen pútavý a nadčasový taliansky dizajn, ale aj jedinečnú funkčnosť, tak luxusný regál z kolekcie nábytku Forma Moderna je presne to, čo hľadáte.

Moderný regál Forma Moderna ponúka krásnu dizajnovú kombináciu lakovaných drevených políc a chrómových spojov z ocele, čo vytvorí elegantný a vzdušný vzhľad s nádychom avantgardného štýlu. Farbu lakovania si pri regáli Forma Moderna môžete vybrať podľa vlastných požiadavok, preto nás neváhajte kontaktovať!

Spomenutý inteligentný dizajn a farebné prevedenia regálu Forma Moderna nie sú jedinou silnou stránkou tohto jedinečného štýlového kúska. Výška priestoru medzi policami je 37,5cm, vďaka čomu si môžete vystaviť všetky Vaše obľúbené knihy, rovnako aj Vaše obľúbené, aj rozmernejšie dekorácie.

Elegancia, moderný nadčasový vzhľad inšpirovaný najnovšími trendmi nábytku, praktické prevedenie a pocit priestrannosti vďaka sofistikovanému dizajnovému prevedeniu. To je moderný regál Forma Moderna, ktorý môže obohatiť aj Váš luxusný interiér!  

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 429,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Moderný štýlový nábytok ►Lesklý moderný nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►MDF ►Kov - Chróm ►Strieborná ►Voliteľná farebnosť ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti