FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Policový Art deco regál Faux Shagreen so zlatou kovovou konštrukiou a eko koženým poťahom na police 208 cm

EM31415

Policový regál v art deco štýle Faux Shagreen predstavuje skutočnú kombináciu elegancie a funkčnosti. Jeho zlatá kovová konštrukcia dodáva regálu výrazný a luxusný charakter, zatiaľ čo šagrénový eko kožený poťah na policiach pridáva prvky sofistikovanosti a moderného dizajnu.

Regál má pevnú a odolnú konštrukciu z kovu, ktorý je vyrobený v atraktívnom zlatom odtieni. Tento lesklý povrch zvýrazňuje výrazný a sofistikovaný vzhľad regálu a tiež dodáva celkovej štruktúre stabilitu a dlhodobú trvácnosť.

Police regálu sú pokryté kvalitnou eko kožou, ktorá pridáva regálu príjemný estetický dotyk. Eko koža je trvácny a ľahko udržiavateľný materiál, ktorý dokonale ladí s luxusnou zlatou konštrukciou. Jej použitie na policovom regáli zabezpečuje, že každý kúsok umiestnený na policiach vynikne a bude chránený. Šagrén je luxusný materiál pôvodne vyrobený zo žraločej kože, ktorá má výraznú hrubú štruktúru.

Policový art deco regál so zlatou kovovou konštrukciou a šagrénovým eko koženým poťahom na police je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú funkčný a zároveň esteticky príťažlivý nábytok. Regál môže byť použitý na ukladanie kníh, dekoračných predmetov alebo iných osobných vecí, a je dokonalým doplnkom pre obývacie izby, štúdie alebo kancelárie, kde dodáva miestnosti nádych historického štýlu a moderného luxusu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 489,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Faux Shagreen

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Zelená ►Zlatá ►Sivá ►Kolekcia luxusného art-deco nábytku Faux Shagreen ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti