FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco regál Pompye so zlatou kovovou konštrukciou a policami z dubového masívu 201 cm

EM31797

Art deco regál Pompye s kombináciou zlatej kovovej konštrukcie a políc z dubového masívu je reprezentatívnym kúskom nábytku, ktorý pridáva do každého interiéru eleganciu a štýl. Tento regál je navrhnutý tak, aby spájal historický šarm art deco s modernou estetikou a funkčnosťou.

Konštrukcia regálu je vyrobená z vysokokvalitného kovu s lesklým zlatým finišom. Táto zlatá kovová konštrukcia poskytuje pevnú a stabilnú oporu pre police a tiež dodáva regálu výrazný vizuálny element, ktorý zvýrazňuje luxus a sofistikovanosť.

Police sú vyrobené z dubového masívu, materiálu známeho svojou odolnosťou a dlhovekosťou. Dubové drevo pridáva regálu prírodný vzhľad a teplú atmosféru, čo je ideálne pre vytvorenie útulného a prívetivého prostredia. Táto kombinácia zlatých kovových konštrukcií a dubového dreva je typická pre art-deco štýl, ktorý je známy svojím dôrazom na luxusné materiály a geometrické vzory.

Art deco regál Pompye so zlatou kovovou konštrukciou a policami z dubového masívu je ideálnym doplnkom pre obývacie izby, pracovne alebo knižnice. Ponúka dostatočný úložný priestor na knihy, dekoračné predmety alebo iné kolekcie, zatiaľ čo jeho dizajn a materiály dodávajú miestnosti pocit luxusu a historickej elegancie. Tento regál je nielen praktickým kúskom nábytku, ale tiež výrazným estetickým prvkom, ktorý obohatí každý interiér.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 669,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Pompye

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Zlatá ►Sivá ►Kolekcia luxusného art deco nábytku Pompye ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti