FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálna dvodverová vintrína Industria Durante v čiernej farbe 180 cm

EM32100

Dvojdverová vitrína z kolekcie Industria durante je vyrobená v čiernej farbe z kovu čo jej dáva industriálny nádych. Ponúka veľa úložného priestoru pre vaše knihy a dekorácie, pričom jej dizajn v modernom industriálnom štýle pridáva do miestnosti štýlový a robustný vzhľad. V hornej časti má 2 prekslené dvierka , pod ktorými sa nachádzajú 4 poličky. V spodnej časti sú dalšie dve menšie dvierka s kovovou výplňou ,za ktorými je k dispozícií úložný priestor s jednou poličkou. Oblúkové tvarovanie hornej časti presklenej výplne dvierok dáva klasický nádych, čo je možné využiť pri umiestnení vitríny v spálni, v ktorej dominujú oblúkové tvary či už vo forme ozdobnej klemby alebo sú v nej oblúkové okná resp. oblúkové zrkadlá či iný nábytok s oblúkovou výzdobou.

Odporúčame kombinovať túto knižnicu s ďalším industriálnym nábytkom z rovnakej kolekcie pre dosiahnutie jednotného a súdržného vzhľadu vášho obývacieho priestoru. Vhodné farby pre takýto interiér sú čierna, biela, sivá alebo hnedá.

Dvere knižnice sú vyrobené z lakovaného kovu a majú magnetický mechanizmus zatvárania. Bezpečnostné vrúbkované sklo na dverách zabezpečuje diskrétnosť uložených vecí, pričom ich stále umožňuje vidieť.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

335,79 € s DPH

Znížená cena!

369,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Durante

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Priehľadná ►Kolekcia industriálneho nábytku Industria Durante ►Knižnice a regály z kovu ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti