FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny regál Industria Marble s policami s mramorovým dizajnom v antracitovej čiernej farbe 185 cm

EM32121

Regál Industria Marble vám ponúka praktický úložný priestor na vaše obľúbené knihy či dekorácie. Asymetrické rozloženie políc mu dodáva zaujímavý vizuálny prvok, ktorý oživí vašu obývačku či pracovňu.

V siluete dominujú jednoduché rovné línie, ktoré dodávajú nábytku čistý a moderný vzhľad. Štíhla konštrukcia je zhotovená z kovu v antracitovej čiernej farbe. Regál je postavený na štyroch nožičkách. Disponuje dvomi úzkymi vysokými policami, ideálnymi na umiestnenie vyšších dekorácií, ako napríklad sošky, vázy či rastliny. Štyri nižšie širšie police môžete využiť na knihy či dokumenty. Vrchná polica sa tiahne po celej šírke regálu a je vizuálne predelená vertikálnou líniou.

Police sú vyrobené z lakovaného dreva s povrchovou úpravou s dizajnom tmavého mramoru. Šedá kresba skvele dopĺňa sivé podtóny antracitovej čiernej farby rámu a zároveň dodáva regálu nádych luxusu. Tmavé odtiene pôsobia sofistikovaným dojmom a umožňujú vám široké možnosti kombinovania s ďalším nábytkom.

Regál Industria Marble je skvelou voľbou do priestorov zariadených v industriálnom štýle, kde ho môžete prepojiť s ďalším nábytkom prostredníctvom čiernych kovových prvkov. Skvele sa hodí aj do moderne zariadenej obývačky či pracovne v neutrálnych odtieňoch. Luxusný mramorový dizajn môžete doplniť výraznými zlatými metalickými dekoráciami. Univerzálna čierna farba umožňuje tiež kombináciu s výraznou farebnou sedačkou či kreslom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

327,55 € s DPH

Znížená cena!

359,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Marble

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov - Chróm ►Čierna ►Drevo / Masív ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály ►Kolekcia dizajnového nábytku Industria Marble



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti