FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny čierny regál Industria Marble v antracitovom odtieni a policami s mramorovým dizajnom 185 cm

EM32127

Regál Industria Marble bude štýlovým a moderným doplnkom vašej obývačky. V premyslenom dizajne spája kovový a mramorový vzhľad so vzdušnou štíhlou siluetou. Asymetrické umiestnenie políc je vizuálne zaujímavé a v kombinácii s vašimi obľúbenými dekoráciami vám umožňuje vytvoriť originálne zátišie, ktoré očarí vašich hostí.

V konštrukcii regálu dominujú rovné línie, charakteristické pre nábytok v modernom štýle. Je zhotovená z kovu s čiernym matným práškovým nástrekom. Výplň políc je vyrobená z lakovaného dreva s antracitovým mramorovým dizajnom, čo prináša do kompozície nádych luxusu.

Regál vám poskytuje praktický úložný priestor na piatich policiach s rozličnou výškou, vďaka čomu na ne môžete umiestniť aj vyššie predmety, ako napríklad sošky či vázy. Prírodný mramorový vzhľad výborne zdôraznia aj živé zelené rastliny.

Regál sa hodí do miestností zariadených v industriálnom štýle, kde ho môžete doplniť ďalším nábytkom s tmavými kovovými prvkami, alebo nábytkom z rovnakej kolekcie Industria Marble, ktorý nájdete v našej ponuke. Antracitová čierna farba je univerzálna a umožňuje vám tiež kombináciu s výraznejšími farebnými prvkami, ako napríklad vzorovaným kreslom, či koženou sedačkou.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

172,85 € s DPH

Znížená cena!

189,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Marble

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály z kovu

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Industriálny nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Drevo / Masív ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Kolekcia dizajnového nábytku Industria Marble



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti