FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný bielo zlatý art deco regál Genevive s konštrukciou s oblúkmi a mramorovými policami 190 cm

EM32164

Regál Genevive dodá vašej obývačke či pracovni nádych elegancie a luxusu art deco éry. Oblúkové vrchné časti dodávajú dizajnu zaujímavý vizuálny prvok a nábytok tak nie je len praktickým úložným priestorom, ale tiež aj dekoratívnym prvkom.

Štíhla konštrukcia je zhotovená z kovu v zlatej farbe. Dominujú v nej rovné lineárne tvary, ktoré vo vrchnej časti prechádzajú do dvoch oblúkov. Regál vám poskytuje bohatý úložný priestor na troch dlhých a na jednej polovičnej polici. Sú vyrobené z bieleho mramoru s jemnou sivou prírodnou kresbou.

Mramor pôsobí v kombinácii so zlatými kovovými prvkami exkluzívnym dojmom. Farebná kombinácia je jemná a elegantná, vďaka čomu nábytok ľahko umiestnite do širokého spektra interiérov. Napriek pevným materiálom, dizajn pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom.

Regál je skvelý doplnkom do pracovne v art deco štýle, kde ho môžete skombinovať s písacím stolom a stoličkou s podobnými zlatými detailmi. Môžete ho umiestniť aj do obývačky zariadenej v neutrálnych odtieňoch, no taktiež skvele doplní výraznejšiu farebnú sedačku. Ak preferujete extravaganciu a glamour, pokojne môžete pridať lesklý zlatý konferenčný stolík.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 119,95 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Biela ►Zlatá ►Mramor ►Atypický ►Nábytok v Glamour štýle ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály