FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný konferenčný stolík Vita Naturale hnedý so zásuvkou 130cm

EM30503

Pridajte do Vášho interiéru dotyk elegancie s moderným konferenčným stolíkom kolekcie nábytku Vita Naturale. Tento sofistikovaný a nadčasový kúsok nábytku prinesie taliansky štýl do Vášho domova. Konferenčný stolík Vita Natura disponuje vyhotovením z dreva v hnedej farbe, obohateného o kvalitné orechové dyhovanie, ktoré dodá stolíku jeho pôvabný taliansky dizajn.

Moderný charakter stolíka s nádychom avantgardného štýlu umocní jeho pochrómovaná konštrukcia nožičiek v tvare L z nehrdzavejúcej ocele, ktorá osvetlí prírodný vzhľad stolíka.

Konferenčný stolík Vita Naturale je nielen esteticky atraktívny, ale aj mimoriadne funkčný. Jeho široké rozmery a praktická zásuvka s chrómovými rukoväťami Vám ponúkajú dostatok priestoru na uskladnenie všetkého, čo potrebujete mať po ruke, zatiaľ čo jeho hladký povrch poskytuje ideálnu plochu pre časopisy, knihy, alebo rôzne dekorácie.

Moderný konferenčný stolík Vita Naturale je ideálnym kúskom pre tých, ktorí hľadajú kvalitný, praktický a moderný nábytok, ktorý vnesie do ich domova výnimočný taliansky štýl.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 519,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Kov - Chróm ►Kov ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti