FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný konferenčný stolík Vita Naturale sklenený 120cm

EM30580

Moderný sklenený konferenčný stolík Vita Naturale disponuje elegantnými modernými líniami a inovatívnym vzhľadom. Stolík Vita Naturale je vyrobený z oblžnikovej, 12 mm hrubej zaoblenej dosky z tvrdeného skla, ktorá sa vyznačuje sofistikovaným dizajnom a tvarom, ktorý vnesie do každej obývačky nádych elegancie a talianskeho dizajnu. Obdĺžniková podstava stolíka z prírodného orechovo dyhovaného dreva v hnedej farbe dodáva teplo a vytvára otvorený moderný vzhľad s naturálnym nádychom.

Vďaka svojmu univerzálnemu a funkčnému dizajnu je tento konferenčný stolík dokonalým nábytkom do každej obývačky v modernom štýle. Konferenčný stolík Vita Naturale dodá vášmu domovu jedinečný moderný nádych a zároveň vám umožní kombinovať ho s nábytkom s dôrazom na najnovšie moderné trendy. Do otvoreného priestoru vytvoreného zaoblenými stranami stolíka môžete umiestniť časopisy, magazíny alebo rôzne dekorácie, vďaka čomu je nielen štýlovým, ale aj praktickým a funkčným kúskom.

Získajte dokonalú kombináciu dreva s teplým prírodným nádychom a skla, ktoré opticky zväčší váš priestor so skleneným stolíkom Vita Naturale. Neváhajte a pozdvihnite svoj obývací priestor týmto úžasným kúskom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 449,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Bez nožičiek ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti