FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Drevený hnedý konferenčný stolík Vita Naturale obdĺžnikový 120cm

EM30588

Predstavujeme obdĺžnikový konferenčný stolík z kolekcie Vita Naturale, ktorý je dokonalým príkladom moderného talianskeho dizajnu s prírodným nádychom. Drevený naturálny vzhľad je dosiahnutý vďaka kvalitnej, 0,5mm hlbokej orechovej dyhe, ktorá zvýrazňuje štruktúru drevených línií s jej viditeľnou kresbou.

Konferenčný stolík Vita Naturale je nielen štýlovým, ale aj funkčným kúskom v originálnom prevedení. Dizajnové tvarovanie vrchnej dosky so zaoblenými líniami vytvorí priestor, ktorý môže byť využitý ako otvorená priehradka na odloženie rôznych magazínov, TV príslušenstva a podobných drobností. Univerzálny a funkčný dizajn obdĺžnikového konferenčného stolíka vytvára nadčasový kúsok, vhodný na kombináciu s moderným dreveným nábytkom ideálne z kolekcie Vita Naturale.

Nadčasový útulný vzhľad s nádychom talianskej elegancie je doplnený štyrmi šikmými nožičkami z masívneho dreva, čo podčiarkne jeho kvalitné moderné prevedenie. Vďaka svojmu kvalitnému vyhotoveniu je konferenčný stolík Vita Naturale dokonalým kúskom, ktorý ozdobí každú miestnosť a zároveň zaručí dlhodobú trvácnosť. Investujte do konferenčného stolíka Vita Naturale a získajte vo svojej domácnosti nádych elegancie a talianskeho dizajnu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

859,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti