FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný okrúhly konferenčný stolík Vita Naturale so sklenenou doskou 100cm

EM30635

Dodajte Vášmu interiéru nádych sofistikovanosti a luxusu s moderným konferenčným stolíkom z kolekcie Vita Naturale. Bohatý taliansky dizajn stolíka je dosiahnutý vďaka kombinácií okrúhlej vrchnej dosky z 10mm hrubého tvrdeného skla s fazetovým okrajom a konštrukcie z dreva, dyhovaného orechom v prírodne hnedej farbe.

Nadčasová kombinácia skla a dreva s naturálnym nádychom vytvorí  elegantný a jedinečný kontrast, ktorý prinesie nádych tepla a priestrannosti do Vašej obývačky. Mohutné prevedenie okrúhlej drevenej konštrukcie a podstavy zaručí, že konferenčný stolík Vita Naturale ľahko vynikne v moderných obývačkách, ktorým dodá luxusný vzhľad a zároveň prírodný nádych.

Okrúhly konferenčný stolík Vita Naturale klade dôraz na estetiku a odolnosť, preto stolík bude nielen jedinečným dizajnovým kúskom, ale taktiež aj funkčným trvácnym nábytkom, ktorý sa stane ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný moderný nábytok.

Doprajte si dokonalú kombináciu štýlu a funkčnosti s konferenčným stolíkom Vita Naturale. Spoznajte pôvab talianskeho dizajnu a premeňte Vašu obývačku na oázu luxusu a noblesy.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

989,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti