FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Mramorový konferenčný stolík Forma Moderna biely štvorcový 100cm

EM30878

Moderný nábytok s dôrazom na moderné trendy bývania, to je luxusný konferenčný stolík Forma Moderna. Konferenčný stolík z našej kolekcie Forma Moderna Vám prináša nadčasový vzhľad s dôrazom na luxusný dizajn a kvalitné prevedenie, ktoré je obohatené o prírodný nádych v modernom štýle.

Moderný konferenčný stolík Vám ponúka svoj taliansky štýl, dosiahnutý 4mm hrubou, štvorcovou vrchnou doskou zo skla, ktorá sa pýši čoraz obľúbenejším mramorovým vzhľadom. Sofistikované dizajnové prevedenie stolíka s mramorovým efektom inteligentne doplní drevená konštrukcia a nožičky, ktoré disponujú kvalitným orechovým dyhovaním v hnedej farbe, vďaka čomu konferenčný stolík Forma Moderna prinesie svoj spomenutý prírodný nádych.

Vrchná doska s fazetovým okrajom a mramorovým vzhľadom krásne vynikne s moderným nábytkom, zatiaľ čo drevené nožičky umožnia kombináciu s lesklým dreveným nábytkom, ktorý dotvorí jedinečnosť Vašej domácnosti.

Štýlový konferenčný stolík Forma Moderna nie je len obyčajným kusom nábytku, je to symbol kvality, dizajnu a elegancie, ktorý môže reprezentovať Vašu obývačku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 089,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Štvorcový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Sklo ►Biela ►Hnedá ►Štvorcové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti