FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný okrúhly konferenčný stolík Forma Moderna z dreva hnedý 100cm

EM30879

Hľadáte všestranný moderný kúsok, ktorý prinesie do Vášho interiéru taliansky dizajn? Luxusný okrúhly konferenčný stolík Forma Moderna je ten správny kus! Jeho univerzálny moderný dizajn je dosiahnutý vďaka okrúhlej drevenej vrchnej doske obohatenej o kvalitné orechové dyhovanie v prírodne hnedej farbe. Drevená doska vďaka dyhe disponuje elegantným prírodným nádychom s dôrazom na kresbu dreva.

Vrchnú dosku konferenčného stolíka Forma Moderna chráni ocelový rám s tromi nožičkami s čiernym epoxidovým lakovaním, vďaka čomu získava tento jedinečný produkt nádych industriálneho štýlu.

Dizajnová stránka konferenčného stolíka Forma Moderna kladie dôraz na moderné trendy vo svete nábytku, čo zaručí ľahkú kombinovateľnosť v moderných interiéroch s krémovými sedačkami, s bielym moderným a dreveným nábytkom, alebo aj so sedačkami a dekoráciami, či doplnkami vo výrazných svetlých farbách.

Neváhajte a obohaťte Váš moderný nábytok a štýlový interiér s luxusným konferenčným stolíkom Forma Moderna, univerzálny moderný vzhľad, ktorý perfektne doplní Vašu domácnosť.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

789,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti