FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Drevený konferenčný stolík Forma Moderna s posúvnym otváraním hnedý 120cm

EM30889

Praktický moderný nábytok s prírodným nádychom? Drevený konferenčný stolík Forma Moderna prínaša nielen pôvabný taliansky dizajn, ale aj funkčné prevedenie, ktoré Vás skutočne zaujme.

Unikátny konferenčný stolík Forma Moderna je vyrobený z dreva, obohateného o kvalitné dyhovanie v hnedej farbe, ktoré svojími zvýraznenými drevenými líniami prinesie naturálny vzhľad do interiéru. Dizajnová stránka s dôrazom na moderné trendy je doplnená chrómovými nožičkami z ocele, ktoré vytvoria kontrast moderného a prírodného dizajnu, a taktiež osvetlia Váš interiér.

Najzaujímavejším prvkom obdĺžnikového konferenčného stolíka Forma Moderna je jeho lakovaný posúvny poklop v sivej farbe, ktorý nielen vytvorí vo Vašej obývačke extra úložný priestor, ale taktiež doplní moderný a funkčný dizajn tohto kúska. Lesklé lakovanie je možné farebne upraviť podľa Vašich potrieb, preto nás kontaktujte a spoločne vyberieme tú najlepšiu farbu pre Váš interiér.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

849,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Strieborná ►Voliteľná farebnosť ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti