FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Exkluzívny multifunkčný konferenčný stolík Forma Moderna 120cm

EM30959

Zvoľte si exkluzívny konferenčný stolík kolekcie Forma Moderna do Vášho domova a dodajte Vašej obývačke šarm, sofistikovanosťtaliansky dizajn. Tento obdĺžnikový konferenčný stolík je skvelou kombináciou moderného dizajnu s dôrazom na najnovšie trendy bývania a jedinečnej praktickosti.

Konferenčný stolík Forma Moderna disponuje konštrukciou v tvare písmena T, ktorá je vyrobená z orechovej dyhy v hnedej farbe, ktorá dodá teplý, naturálny nádych. Drevenú konštrukciu doplní hrubá, lakovaná vrchná doska z dreva v lesklom bielom prevedení, ktoré umocní moderný luxusný vzhľad. Lakovanie si taktiež môžete upraviť podľa potreby, preto nás kontaktujte a vyberieme tú najlepšiu farbu pre Váš interiér.

Tento unikátny konferenčný stolík je nielen esteticky príťažlivý, ale aj mimoriadne praktický. Stolík Forma Moderna ponúka úložný priestor s dvoma bočnými zásuvkami, ktoré môžete ľahko posúvať do strán, a jednou zásuvkou na konci, ktorá sa dá vysunúť dopredu. Všetky zásuvky sú vybavené bezpečnostným kovaním s jemným zatváraním soft-close pre jednoduché a tiché ovládanie.

Vďaka minimalistickému, no inteligentnému prevedeniu, ako aj bielemu laku, tento konferenčný stolík prináša do vášho priestoru pocit ľahkosti a priestrannosti. Nenechajte si ujsť tento jedinečný moderný nábytok a dodajte do Vášho interiéru luxus s konferenčným stolíkom Forma Moderna.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 159,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Lesklý moderný nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Biela ►Hnedá ►Voliteľná farebnosť ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti