FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný okrúhly konferenčný stolík Forma Moderna zo skla 120cm

EM30965

Trendy moderný taliansky dizajn a jedinečnosť konferenčného stolíka z kolekcie nábytku Forma Moderna si zaručene zamilujete.

Konferenčný stolík Forma Moderna Vám ponúka krásne dizajnové prevedenie, dosiahnuté vďaka okrúhlej vrchnej doske z 10mm hrubého tvrdeného skla s fazetovým okrajom, ktoré osvetlí Váš interiér, a zároveň ho spraví opticky väčším. Sklenené prevedenie taktiež prinesie luxusný moderný nádych a univerzálny vzhľad, ktorý ľahko vynikne v rôznych farbách interiéru.

Okrúhla vrchná doska konferenčného stolíka Forma Moderna je zasadená do troch oválnych nožičiek, vyrobených z kvalitnej orechovej dyhy v hnedej farbe, ktorá dodá stolíku jemný prírodný nádych. Zaujímavým a nevšedným detailom stolíka je kovový spoj v zlatej farbe, ktorý nielen že spája oválne nožičky, ale taktiež prinesie prvok, podobný štýlu art-deco.

Ak Vám chýba moderný nábytok vo Vašom interiéri, tak okrúhly konferenčný stolík Forma Moderna je ten správny kúsok pre Vás. Jedinečný dizajn a elegancia, ktorú musíte mať!

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 139,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Sklo ►Hnedá ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti