FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Medovo-pieskový okrúhly konferenčný stôl z mramoru Dial 60cm

EM31542

Medovo-pieskový mramorový konferenčný okrúhly stôl je akousi poéziou v oblasti nábytku, kde sa spojili prírodné krásy s mestskou eleganciou. Medové a pieskové odtiene mramoru vyvolávajú pocit tepla a pohodlia, zatiaľ čo čierna podstava dodáva stolu výrazný a moderný charakter. Vďaka tomuto spojeniu sa stôl stáva ideálnym doplnkom pre rôzne interiérové štýly, od minimalistických po luxusné.

Jemné prechody farieb na mramorovej doske svedčia o remeselnej zručnosti a výberu prvotriednych materiálov. Moderný nábytok môže často vyznievať chladne, ale tento stôl prináša do Vašich priestorov teplotu a eleganciu. Predstavte si, ako tento stôl stojí uprostred Vašej obývačky alebo kancelárie, ako sa na ňom odrážajú svetelné lúče a vytvára sa tak harmonická atmosféra. Nechajte sa uniesť kvalitou a estetikou, ktorú prináša tento kúsok moderného nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

339,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Mramor ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti