FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Okrúhly zlatý konferenčný stolík Astrid z mramoru s imitáciou dreva 40 cm

EM31545

Okrúhly konferenčný stolík z mramoru s dizajnom pripomínajúcim drevo v zelenej a hnedej farebnej palete je dokonalým spojením prírodných materiálov a súčasného dizajnu.  Tento stolík predstavuje moderný nábytok, ktorý sa nebojí experimentovať s tradičnými vzormi a materiálmi. Mramor, s jeho chladným a elegantným výzorom, je tu zobrazený v úplne novom svetle, keď jeho vzor nápadne pripomína teplo a textúru dreva.

Takýto inovatívny prístup dodáva tomuto kúsku nezameniteľný charakter. Jeho povrch je ideálny na podávanie nápojov, kníh alebo elegantných dekorácií, pričom jeho robustná zlatá konštrukcia zaručuje dlhú životnosť. Váš obývací priestor získava skvostný kúsok, ktorý poteší oko a zároveň bude slúžiť svojmu účelu. Umiestnite tento stolík do centra miestnosti a nechajte ho pôsobiť ako svedka Vašej lásky k unikátnemu a kvalitnému nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

399,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Hnedá ►Zelená ►Zlatá ►Mramor ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Lesklé kovové konferenčné stolíky ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti