FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný drevený konferenčný stolík Lea v art deco štýle v hnedej farbe so zlatou kovovou konštrukciou s glamour nádychom 110 cm

EM31873

Luxusný konferenčný stôl Lea v art deco štýle predstavuje dokonalú zmes elegancie a praktickosti, ktorá bude skvostom vášho pracovného priestoru alebo obývacej izby. Jeho štvorcový tvar dodáva miestnosti symetriu a vyvážený vzhľad, zatiaľ čo jeho nádherný dizajn využíva prvky masívneho dreva a zlatej kovovej konštrukcie vo valcovom tvare, čím pridáva priestoru nezameniteľný šarm a glamour.

Najvýraznejším prvkom tohto stola je jeho doska v hnedej farbe v štvorcovom tvare s prehĺbením, ktorá nielenže pôsobí esteticky, ale je tiež praktickým doplnkom. Toto prehĺbenie v tvare štvorca poskytuje ideálne miesto na uloženie drobných predmetov, ako sú perá, bloky poznámok alebo dekoračné prvky, a to všetko s štýlom a eleganciou. Jeho okraje zdobené zlatou výstupkou pridávajú tomuto štýlovému prvku ešte viac luxusu a exkluzivity.

Tento konferenčný stolík nie je len pracovným alebo diskusným miestom, ale aj umeleckým dielom, ktoré zaujme svojou jedinečnou krásou a štýlom. Jeho jednoduchý, ale elegantný dizajn a kvalitné materiály ho robia viac než len nábytkovým kusom, je to symbol vášho vkusu a osobnosti, ktorý určite priláka pozornosť a obdiv všetkých, ktorí vstúpia do vášho priestoru.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 789,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Štvorcový ►S jednou nohou ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív - Borovica ►Štvorcové konferenčné stolíky ►Nábytok v Glamour štýle ►Konferenčné stolíky z dreva ►Lesklé kovové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti