FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco konferenčný stolík z mangového dreva z kolekcie Gatsby s mramorovým dizajnom 110 cm

EM31964

Dizajnový art deco konferenčný stolík z kolekcie Gatsby je vyrobený z mangového dreva s mramorovým dizajnom. Stolík disponuje dvoma zásuvkami, umiestnenými pod doskou stola, ktoré mu pridávajú praktickosť a štýlovosť. Hrany stola sú zaoblené, čo dodáva stolíku elegantný vzhľad.

Obvod stola je lemovaný drevenými vrúbkami v hnedej farbe, ktorý tak vytvára kontrast k mramorovej doske. Samotná doska stola má čiernu mramorovú farbu, čo v kombinácií so zlatou farbou nožičiek a precízne opracovaným dreveným lemom dávaju art deco nádych, ale máme tu aj črty retro štýlu.

Nožičky stola majú hranatý tvar, čo dodáva stolu luxusný vzhľad a zvýrazňuje jeho umiestnenie v kolekcii Gatsby. Konferenčný stolík je skvelou voľbou pre priestory, kde sa hľadá kombinácia elegancie, štýlu a funkčnosti ako sú obývačky, prípadne kaviarne alebo štýlové recepcie firiem.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

417,69 € s DPH

Znížená cena!

459,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Gatsby

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Zlatá ►Mramor ►Drevo / Masív - Mango ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Lesklé kovové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky ►Kolekcia luxusného art deco nábytku Gatsby



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti