FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný biely obdĺžnikový konferenčný stolík Isla v provensálskom štýle s hnedou vrchnou doskou 130 cm

EM32011

Luxusný konferenčný stolík Isla prinesie do vašej obývačky šarm a eleganciu provensálskeho štýlu. Ručné opracovanie zaručuje veľkú pozornosť k detailom a originalitu každého kusu.

Dizajnu dominuje štvorica vyrezávaných nožičiek, ktorých tvar je inšpirovaný vidieckym nábytkom. V ich siluete dominujú zaoblené tvary, ktoré vytvárajú príjemný kontrast s hranatou vrchnou časťou stolíka. Biely náter je zámerne zošúchaný, čo dodáva nábytku jedinečné čaro vintage štýlu.

Výrazným prvkom je vrchná doska v prírodnej hnedej farbe dreva s viditeľnou kresbou letokruhov. Jej okrajemierne zaoblené, čo ju vizuálne prepája s nožičkami. Stolíku dodáva naturálny prvok, ktorý umožňuje jeho kombináciu s ďalším nábytkom z masívneho dreva. Vrchná doska je umiestnená na obdĺžnikovej podstave s praktickým úložným priestorom v podobe zásuvky, ktorý môžete využiť na rôzne praktické drobnosti, ako napríklad ovládač.

Pokiaľ chcete zvýrazniť útulný a domácky charakter stolíka, môžete ho skombinovať so sedačkou či kreslom so vzorovaným čalúnením a dekoráciou v podobe maľovanej vázy. Svetlá farba z neho robí tiež ideálny doplnok do obývačiek zariadených v provensálskom štýle. Neutrálna paleta odtieňov vám však umožňuje pridať aj pestré doplnky či textílie, alebo výraznejší vintage kúsok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 209,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Konferenčné stolíky s úložným priestorom

►Konferenčné stolíky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálsky ►Provensálske konferenčné stolíky ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Biela ►Drevo / Masív - Borovica ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti