FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco okrúhly konferenčný stolík Arossia s dizajnovou podstavou v tvare troch obručí čierna zlatá 60 cm

EM32031

Konferenčný stolík Arossia dodá vašej obývačke luxus a glamour. Kombinácia kovu a skla pôsobí prestížnym a sofistikovaným dojmom. Tieto povrchy sú tiež nenáročné na údržbu.

Na prvý pohľad vás očarí jedinečná silueta stolíka, ktorej dominuje motív kruhu. Vrchná doska je vyrobená zo zrkadlového skla v čiernej farbe.kovový rám v zlatej farbe a z rovnakého materiálu je zhotovená aj podstava stola v tvare troch na boku postavených obručí. Jednoduché geometrické tvary sa v tomto dizajne spájajú do honosnej kompozície. V kombinácii s výraznými metalickými prvkami a lesklým povrchom  reflektuje konferenčný stolík Arossia esenciu štýlu art deco.

Môžete ho doplniť k sedačke či kreslu s nožičkami v zlatej farbe. Univerzálna čierna vrchná doska umožňuje kombináciu so širokou paletou farieb - od decentných neutrálnych odtieňov až po výrazné sýte farby. Hodí sa tiež do obývačiek zariadených v glamour štýle, kde zažiari zrkadlový povrch a pri správne umiestnenom zdroji svetla vám môže pomôcť rozžiariť miestnosť.

Konferenčný stolík Arossia prinesie do vašej obývačky eleganciu a štýlový dizajnový prvok. Vďaka svojej originálnej podstave bude nie len funkčným nábytkom, ale aj originálnou dekoráciou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 169,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Zlatá ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Nábytok v Glamour štýle ►Konferenčné stolíky zo skla ►Lesklé kovové konferenčné stolíky ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti