FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco konferenčný stolík Calla s moderným kruhovým dizajnom biela ružová 76 cm

EM32150

Luxusný konferenčný stolík Calla vašu obývačku ozdobí svojím jedinečným moderným dizajnom. Jeho tvar inšpirovaný prírodou a kombinácia bielej a svetlo ružovej farby pôsobí jemným a elegantným dojmom.

Silueta stolíka je striktne geometrická. Tvorí ju valcovitá podstava v svetlej ružovej farbe a na nej umiestnený dole smerujúci kužeľ v bielej farbe. Využívanie základných tvarov je typické pre nábytok v štýle art deco. Stolík je vyrobený z kovu s lesklou povrchovou úpravou. 

Ružová podstava má praktické, mierne vyzdvihnuté okraje, čo vám umožňuje využiť odkladací priestor na jej povrchu bez toho, aby vám drobnosti spadli na zem. Hlavná vrchná doska okrúhleho tvaru sa nachádza na vrchnej časti kužeľa. Jej lesklý biely povrch je vizuálne pôsobivý a nenáročný na údržbu. Zároveň vám umožňuje pôsobivé vystavenie vašich obľúbených dekorácií.

Konferenčný stolík nie je len praktickým nábytkom, ale vďaka svojmu skulpturálnemu charakteru aj dizajnovým dekoratívnym prvkom. Jeho tvar pripomína avantgardné zobrazenie bieleho kvetinového kalicha na ružovej podstave. Skvele doplní elegantnú sedačku v art deco štýle so zamatovým alebo buklé čalúnením. Vhodné je tiež umiestnenie do priestorov zariadených v neutrálnych svetlých odtieňoch, kde pomocou podstavy vnesiete jemný farebný akcentový prvok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 199,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Kov ►Biela ►Ružová ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Atypický ►Moderné konferenčné stolíky