FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový konferenčný stolík Alpha z hnedého sheeshamového dreva s úložným priestorom 90 cm

EM32161

Konferenčný stolík Alpha prinesie do vašej obývačky prírodnú krásu masívneho sheeshamového dreva s akcentom industriálneho štýlu. Oceníte tiež praktický úložný priestor v podobe police nachádzajúci sa pod vrchnou doskou.

Silueta stolíka kombinuje rovné línie a zaoblené hrany. Štíhle nožičky sú jemne zošikmené a ich oblý tvar korešponduje s hranami stolíka. Sú vyrobené z kovu s čiernym práškovým nástrekom, ktorý im dodáva matný vzhľad.

Vrchná časť pôsobí mohutným dojmom a poskytuje vám bohatý úložný priestor na doske stola a poličke pod ňou. Po stranách sú prepojené zaoblenou drevenou časťou, ktorá dodáva stolíku nádych retro nábytku z 20. a 30. rokov minulého storočia. V tomto období bol populárny tzv. waterfall štýl, ktorý sa vyznačuje zaoblenými hranami, plynule prechádzajúcimi z jednej plochy do druhej. Vplyv tejto estetiky sa tiež preniesol aj do tvarov nábytku v štýle art-deco.

Sheeshamové drevo je v nábytkárstve veľmi obľúbené vďaka svojej výnimočnej kresbe a trvácnosti. Na hladkých povrchoch stolíka vyniká jeho prirodzená štruktúra a vašej obývačke tak dodá jedinečný naturálny prvok. Môžete ho skombinovať s ďalším nábytkom z masívu, či pridať dekoráciu v podobe zelenej rastliny, ktorá ešte zdôrazní prírodný charakter nábytku.

Kovové nožičky dodávajú stolíku nádych industriálneho štýlu a umožňujú tiež kombinovanie s ďalším nábytkom s tmavými kovovými prvkami. Naturálna hnedá farba dreva je univerzálna a hodí sa k sedačkám s koženým čalúnením či k textilným poťahom vo výrazných pestrých farbách.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

191,05 € s DPH

Znížená cena!

209,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Industriálne konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Retro štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky ►Industriálne konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti