FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný industriálny konferenčný stolík Mammut s vrchnou doskou z masívneho akáciového dreva v prírodnej hnedej farbe 120 cm

EM32188

Konferenčný stolík Mammut svojím dizajnom velebí prírodnú krásu dreva. Do vašej obývačky vnesie teplý a útulný prvok a stane sa štýlovým a moderným centrom miestnosti.

Na prvý pohľad vás očarí vrchná doska stola, ktorá je vyrobená z akáciového dreva. Tento materiál je mimoriadne tvrdý, vďaka čomu nábytok dlhodobo odoláva vplyvom každodenného používania a dlho vám vydrží. Tvar dlhších hrán stolíka sleduje prirodzenú štruktúru dreva a je jedinečný na každom kuse nábytku. Vrchná doska je jednoduchá, s hladkým povrchom, na ktorom naplno vyniká kresba letokruhov dreva a nádherná svetlá hnedá farba.

Spodnú časť stolíka tvorí dvojica nožičiek v tvare U. Sú vyrobené z kovu s čiernym práškovým nástrekom, ktorý im dodáva matný vzhľad. Plochý a široký tvar zabezpečuje výbornú stabilitu nábytku. Tento prvok zároveň prináša do dizajnu jemný industriálny nádych.

Stolík ľahko skombinujete s ďalším nábytkom z masívneho dreva, napríklad z rovnakej kolekcie Mammut, ktorú nájdete v našej ponuke. Prírodnú krásu dreva môžete podčiarknuť dekoráciou v podobne zelenej rast liny. Výborne tiež doplní modernú sedačku v teplých farbách, či už to budú neutrálne odtiene béžovej a hnedej, alebo aj výraznejšie sýte farby, ako napríklad žltá. Čierne nožičky môžete tiež prepojiť s regálom s kovovou konštrukciou v industriálnom štýle.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

217,49 € s DPH

Znížená cena!

239,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Mammut

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Industriálne konferenčné stolíky

►Home ►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Kolekcia dizajnového nábytku Mammut ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Kov ►Hnedá ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky ►Industriálne konferenčné stolíky